Dirgaroma atau Dirgharoma iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing wuluné dawa.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengenBesut