Dlangu, Butuh, Purwareja

désa ing Indonésia

Dlangu iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Dlangu
Désa
Dlangu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dlangu
Dlangu
Dlangu kapernah ing Jawa Tengah
Dlangu
Dlangu
Dlangu kapernah ing Indonésia
Dlangu
Dlangu
Koordhinat: 7°43′32″S 109°52′06″E / 7.72555°S 109.86846°E / -7.72555; 109.86846Koordhinat: 7°43′32″S 109°52′06″E / 7.72555°S 109.86846°E / -7.72555; 109.86846
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2033

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)