Dolok Masihul, Serdang Bedagai

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]]

Dolok Masihul, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia

Dolok Masihul iku kacamatan ing Kabupatèn Serdang Bedagai Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Serdang Bedagai