Dredhahasta utawa Dṛḍhahasta ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing teguh tangané.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengenBesut