Dhukuhpakis, Kutha Surabaya

kacamatan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Dukuh Pakis, Surabaya)

Dhukuhpakis iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Dhukuhpakis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDukuhpakis
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.21

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.