Dungingi, Gorontalo

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gorontalo {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Dungingi, Gorontalo
Nagara Indonésia

Dungingi iku kecamatan ing Kutha Gorontalo propinsi Gorontalo.

Kutha Gorontalo