Menyan

(Kaelih saka Dupa)

Menyan ya iku getah (eksudat) garing kang dihasilaké saka wit menyan kang dikerik (id:ditoreh).[1]

Kemenyan

KegunaanBesut

KandunganBesut

Cathetan sukuBesut

  1. www.indospiritual.com (Dipuntingali tanggal 25 Mèi 2011)

Pranala njabaBesut

Cithakan:Bumbon crakèn


Cithakan:Tanaman-stub