El Alamein

'Alamain, al-'Alamain, utawa El Alamein (basa Arab: العلمين) iku sawiining kutha ing Mesir kulon-lor, ing pasisir Segara Tengah. Saiki kutha iki dadi plabuhan gedhé kanggo ngapalaké lenga.

Pemakaman Perang Persemakmuran ing 'Alamain

SajarahBesut

'Alamain minangka panggung kanggo loro pertempuran sajeroning Perang Donya II.

PariwisataBesut

Kutha iki duwé lapangan pemakaman militèr Jerman, Italia, lan Britania Raya (bebarengan karo Persemakmuran uga).