Tuduhaké menu pokok

Ellyas Pical (miyos ing Saparua, Ambon, 24 Maret 1960) punika petinju asal Indonésia ingkang dados jawara donya pisanan saking Indonésia.

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut