Endhog kècap

A endhog asin punika jinis endhog ing masakan Cina lan masakan Jepang, nggodhok, peeled, lan banjur dimasak ing dicampur saka soy sauce, gula, banyu, lan pilihan liyane Jamu lan rempah-rempah . Bahan-bahan liyane kayata daging, sayuran lan tahu bisa dimasak kanthi cara masak abang sing padha, saengga ing sajian umume diarani lou mei . Endhog kedel bisa digawe saka endhog pitik, bebek, lan puyuh. Preparasi iki mirip banget karo endhog teh . Endhog kedele sing wis bola-bali diresiki lan dikeringake nganti peteng lan kenyal diarani endhog wesi .

Soy Egg
Mu phalo.JPG
Panggonan asalChina
Woworan pokokEgg, soy sauce, sugar, water
Buku masakan: Soy Egg  Médhia: Soy Egg
Endhog kècap
Jeneng Cina
Cina Padatan 滷蛋
Cina Prasaja 卤蛋
Werdi literalred cooking egg

Cithakan:Infobox Chinese/VietnameseCithakan:Infobox Chinese/Korean

Endhog kècap
Nama Jepang
Kanji: 味付け玉子
Kana: あじつけ たまご