Tuduhaké menu pokok

6 (diwaca enem) iku siji angka, sistem wilangan, lan jeneng saka glyph sing makili angka mau. Angka iki wujud wilangan asli ing antarané 5 lan 7.

6

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kardinal 6
enem (six)
Ordinal angka 6 (6th)
kaenem (sixth)
Faktorisasi prima
Divisor 1, 2, 3, lan 6
Angka Romawi VI
Angka Jepang
Biner 110
Oktal 6
Duodesimal 6
Heksadesimal 6
Basa Arab

PanggunaanBesut


Cithakan:Angangka stub