Farhat Abbas

Farhat Abbas inggih punika pengacara ingkang kawentar minangka pengacara ingkang asring mbiyantu ngurus kasusipun para selebritis.[1] Panjenenganipun lajeng dados kawentar kados selebritis.[1] Panejenenganipun naté palakrami kaliyan penyanyi Nia Daniati.[1] Farhat natè dados calon législatif kanthi mlebet Parté Karya Peduli Bangsa (PDKB), panjenenganipun kawentar kanthi solah bawa ingkang kontroversial ingkang asring ngadhepi masalah kaliyan sawatawis tiyang èstri.[1] Farhat naté dipunkabaraken palakrami kaliyan pawèstri ingkang namanipun Ani Muryadi, ingkang statusipun sampun randha.[1] Ngantos wonten kabar malih manawi Farhat sampun palakrami kaliyan Ani ing tanggal 19 Mèi 2005.[1] Saking kasus kasebat punika kekalihipun gantos dhateng masalah sanèsipun inggih punika tuntutan utang.[1] Tiyang èstri sanèsipun ingkang ugi dipunkabaraken naté palakrami kaliyan Farhat inggih punika artis sinétron Kumalasari.[1] Lajeng kaliyan tiyang èstri sanèsipun ingkang namanipun Melani sukmawati alias Lala, ingkang ugi ngakeni naté palakrami kaliyan Farhat.[1] Sanajan ramé dipunpawartosaken kanthi kasus-kasus tuntutan "para tiyang èstri" punika nanging pungkasanipun pawartos ical piyambak.[1] Farhat pikantuk posisi ingkang kados sapunika minangka pengacara ingkang kawentar ing yuswa ingkang relatif taksih enèm.[2] Sanajan boten saged dipunsangkal manawi karier priyantun jaler lulusan Fakultas Hukum Universitas Pasundan Bandung punika dados kawentar sasampunipun palakrami kaliyan penyanyi Nia Daniati.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j Farhat Abbas dipunundhuh tanggal 20 September 2011)
  2. a b Farhat Abbas: Lelaki Bersyaraf Baja dipunundhuh tanggal 20 September 2011)

Pranala njawiBesut

Farhat Abbas