Tuduhaké menu pokok

Farmakologi iku èlmu kawruh sing magepokan karo obat-obatan. Biyasa sajeroning èlmu iki disinaoni:

  1. Panelitèn ngenani lelara-lelara
  2. Kemungkinan pangobatan
  3. Panelitèn obat-obat anyar
  4. Panelitèn èfèk samping usada lan utawa tèknologi anyar marang sawatara lelara gegandhèngan karo perjalanan obat sajeroning awak sarta réaksi awak marang obat iku.

Pranala njabaBesut