Febby Febiola

Feby Febiola (lair ing Jakarta, 24 Mèi 1978; umur 43 taun) iku pameran lan penyanyi Indonésia. Dhèwèké miwiti karir kanthi dadi modhèl ing kalawarti remaja. Banjur dhèwèké ngrambah menyang donya seni peran lan tarik swara. Jenengé wiwit ditepungi publik lumantar sinétron "Tersanjung" minangka Tante Amérika. Taun 2006, Feby kanthi alon ninggal donya akting lan fokus ing nyanyi, mligi tembang rohani.[1] Album rohani kaloro Feby dirilis taun 2007 kanthi judhul Beautiful Worship.[2] Feby palakrama karo Bruce Nicholas Delteil, warga nagara Prancis nalika taun 2000. Bebrayan kekaroné bola-bali dikabaraké retak.[3][4]

Feby Febiola
Febby Febiola
Feby Febiola
Latar wuri
Lair (1978-05-24) Mèi 24, 1978 (umur 43)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Pakaryan aktris, modhèl, penyanyi
Taun aktif 1995-saiki

FilmografiBesut

SinétronBesut

AlbumBesut

  • Mengertikah
  • Mengenal Kasihmu
  • God is Beautiful
  • Beautiful Worship

Cathetan sikilBesut

Pranala njabaBesut