Tuduhaké menu pokok

Ferrari Enzo ya iku montor kang duwé 12 silinder mid-engine Berlinetta, jeneng pendiri perusahaane Enzo Ferrari. Dibangun ing taun 2002 nganggo tèknologi Formula Siji, kaya awake serat karbon, F1-style tranmisi nggeser elektrohidrolik, lan serat karbon sing dikuati karo Silicon Carbide (C / SiC) keramik komposit rem cakram. Uga nganggo tèknologi sing ora inthok ning F1, kaya déné aerodinamis aktif, lan kontrol traksi.[1] Sawisé downforce saka 775 kg (£ 1.709) kegayuh ning 355,6 km/jam (221 mph) swiwi mburi diobahke karo komputer kanggo nahanake downforce.[1] V12 Enzo ya iku sing sepisanan saka génerasi anyar Ferrari.[1] Iki didhasarkake ing arsitèktur V8 sing digawé ning Quattroporte adhik perusahaan Maserati, nggunakaké arsitèktur dhasar sing padha lan 104 mm (4.1 in) bore spasi. Désain iki arep nggantikake ning V12 lan V8, mesin sing ameh digunakaké ning Ferrari kontemporer liyané.[1] F430 2005 ya iku Ferrari keloro ning versi anyare utawa powerplant anyar.[1]

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
ProdhusènFerrari
Parusahan indhukFiat Group
Mangsa sajroning produksi2002–2004
400 produced
Modhèl sakdurungéFerrari F50
Modhèl sawiséFerrari 599 GTO
KlasSports car, Racing car, Supercar
Wangun rangka2-seat Berlinetta
LayoutRMR layout
Mesin6.0 L V12
Transmisi6-speed semi-automatic
Let sumbu rodha2650 mm
Dawa4702 mm
Amba2035 mm
Dhuwur1147 mm
Bobot kothong1365 kg
Mobil sajinisFerrari FXX
DesainerKen Okuyama at Pininfarina

ProdhuksiBesut

Enzo digawé karo Ken Okuyama, ya iku mantan pimpinan désainer Pininfarina Jepang. Pisanan Enzo ngandharake taun 2002 mrodhuksi watese namung 349 mobil, kang regane US $ 659.330. Perusahaan iki ngrimake undhangan marang pelanggan mligine sing naté tuku mobil tipe F40 lan F50.[2] 349 mobil wis kedol. Saking akèhé panyuwunan, Ferrari yasa 50 Enzos luwih, sing akèhé dadi 399.[2]

cathetan sukuBesut

  1. a b c d e www.sportscarmarket.com(diundhuh 9 September 2011)
  2. a b www.supercars.net(diundhuh 9 September 2011)