Fribourg

Fribourg ya iku jeneng kutha kang ana ing Switserlan. Dumunung ana ing pérangan tengah. Kang ana ing Kanton Fribourg, Switserlan. Ing taun 2005, kutha kang duwé cacah pendhudhuk kurang luwih 33.008 jiwa minangka duwé jembar wewengkon 9,32 km². Kutha kang dumunung ana ing dhuwur 610 m lan duwé kutha krajan Kanton Fribourg.

Suwasana Fribourg

Pranala njabaBesut


Cithakan:Switserlan-geo-stub