Gabus, Grobogan

Gabus iku kacamatan ing Kabupatèn Grobogan.[1]

Gabus
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGabus
Gabus kapernah ing Jawa Tengah
Gabus
Gabus
Gabus kapernah ing Indonesia
Gabus
Gabus
Koordhinat: 7°11′13″S 111°11′37″E / 7.18681°S 111.19351°E / -7.18681; 111.19351Koordhinat: 7°11′13″S 111°11′37″E / 7.18681°S 111.19351°E / -7.18681; 111.19351
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
Kodhe laladan
administrasi
33.15.08

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.