Ganggeng, Purwareja, Purwareja

désa ing Indonésia

Ganggeng iku désa ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Ganggeng
Désa
Ganggeng kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ganggeng
Ganggeng
Ganggeng kapernah ing Jawa Tengah
Ganggeng
Ganggeng
Ganggeng kapernah ing Indonésia
Ganggeng
Ganggeng
Koordhinat: 7°44′44″S 110°01′52″E / 7.7456°S 110.03112°E / -7.7456; 110.03112Koordhinat: 7°44′44″S 110°01′52″E / 7.7456°S 110.03112°E / -7.7456; 110.03112
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)