Tuduhaké menu pokok

Gangster Squad nggih punika filem kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Ruben Fleischer, adhedhasar saking buku kanthi sesirahTales from the Gangster Squad ingkang dipunanggit déning Paul Lieberman. Dan Lin, Kevin McCormick, lan Michael Tadross, wonten filem punika ngayahi minangka juru damel. Wondéné Steve Jablonsky kapatah dados juru musik. Sawetawis tanggel jawab babagan sinematografi kapasrahaken dhumateng Dion Beebe. Para juru paraga ingkang sami maragani filem punika antawisipun Josh Brolin, Ryan Gosling, Nick Nolte, Emma Stone, lan Sean Penn.[3] Gangster Squad nyariyosaken babagan Detektif LAPD ingkang ngupados njageni kitha Los Angeles supados mboten wonten wonten begal utawi durjana, antawis taun 1940-an an 1950-an. Filem punika dipunbabar ing surya 11 Januari 2013 déning Warner Bros. Pictures.

Gangster Squad
Poster film
DisutradaraniRuben Fleischer
DiprodhuseriDan Lin
Kevin McCormick
Michael Tadross
DiskénariyoniWill Beall
AdhedhasarTales from the Gangster Squad
déning Paul Lieberman
DibintangiJosh Brolin
Ryan Gosling
Nick Nolte
Emma Stone
Sean Penn
Anthony Mackie
Giovanni Ribisi
Michael Peña
Robert Patrick
DimusikiSteve Jablonsky
SinématografiDion Beebe
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Januari 11, 2013 (2013-01-11)[1]
Suwéné
113 menit[2]
NagaraBendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$75.000.000

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "GANGSTER SQUAD". WarnerBros.com. Dijupuk 2012-09-14. 
  2. "GANGSTER SQUAD (15)". British Board of Film Classification. 2012-11-13. Dijupuk 2012-11-13. 
  3. Frappier, Rob. "‘Zombieland’ Director Tapped for Crime Drama ‘The Gangster Squad’". Screen Rant. Dijupuk 2013-01-09. 
  4. a b c Vestal, Shannon (2011-04-21). "Ryan Gosling, Sean Penn, and Josh Brolin Join the Gangster Squad". BuzzSugar.com. Dijupuk 2011-09-13. 
  5. Fleming, Mike (2011-08-29). "Nick Nolte Joins ‘Gangster Squad’". Deadline.com. Dijupuk 2011-10-14. 
  6. Sneider,Jeff (2011-07-26). "Emma Stone in talks to join Gangster Squad". Variety.com. Dijupuk 2011-09-13. 
  7. Fischer, Russ (2011-06-10). "Anthony Mackie Joins ‘Gangster Squad’". /Film. Dijupuk 2011-09-13. 
  8. "Giovanni Ribisi Joins Warner Bros’ ‘The Gangster Squad’". Deadline.com. 2011-07-06. Dijupuk 2011-09-13. 
  9. L. Weinstein, Joshua (2011-06-07). "Michael Pena Joining Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin in 'Gangster Squad'". TheWrap.com. Dijupuk 2011-09-13. 

Pranala njawiBesut