Tuduhaké menu pokok

11 Januari punika dinten ingkang kaping 11 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut