Salju kang tumèmplèk ana ing wit

Salju iku banyu udan kang tiba saka awan lan wis njendhel dadi padhet déné hawa kang adhem. Salju iku dumadi saka unsur-unsur kukusé banyu kang wis njendhel dadi ès ing udara lan tiba ing bumi minangka kristal-kristal ès. Salju iku suhune ing kitaran 0°C. Salju iku ana ing iklim sedang lan dingin.