Tuduhaké menu pokok
Salju kang tumèmplèk ana ing wit

Salju iku banyu udan kang tiba saka awan lan wis njendhel dadi padhet déné hawa kang adhem. Salju iku dumadi saka unsur-unsur kukusé banyu kang wis njendhel dadi ès ing udara lan tiba ing bumi minangka kristal-kristal ès. Salju iku suhune ing kitaran 0°C. Salju iku ana ing iklim sedang lan dingin.