Gavrilo Princip (Гаврило Принцип) (25 Juli 189428 April 1918) iku sawijininng teroris Serbia sing mrajaya pangéran Franz Ferdinand saka Austria-Hongaria ing Sarajevo taun 1914. Dhèwèké pancetus Perang Donya I.

Gavrillo Princip.
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.