Gayungan, Kutha Surabaya

kacamatan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Gayungan, Surabaya)

Gayungan iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Gayungan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGayungan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.22

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)