Gedhong, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Gedhong iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Gedhong
Désa
Gedhong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Jawa Tengah
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Indonésia
Gedhong
Gedhong
Koordhinat: 7°41′42″S 109°53′13″E / 7.69503°S 109.8869°E / -7.69503; 109.8869Koordhinat: 7°41′42″S 109°53′13″E / 7.69503°S 109.8869°E / -7.69503; 109.8869
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)