Gembira Loka

Gembira Loka iku arané kebon raja (kebon binatang) ing kutha Yogyakarta, dunungé ana ing gisiking Kali Gajahwong. Jembar wewengkon kebon iki watara 20 hèktar lan separoné dumadi saka alas lindhung. Ing kebon iki dikolèksi punjul 100 spésies Sato kéwan lan 61 spésies tetuwuhan

Gembira Loka Zoo
Tanggal dibuka1933
LokasiJogja, Jawa Tengah, Indonesia
Situs wèbwww.gembiralokazoo.com

KéwanBesut

Kebon Binatang Gembira Loka iki duwé manéka warna jinising spésies kang diadopsi saka luar nagari.

MamaliaBesut

ReptilBesut

  • Buaya Muara
  • Kura-kura Radiata
  • Kura-kura Terapin
  • Kura-kura Sulkata
  • Kura-kura Kepala Ceri
  • Biawak Naga
  • Iguana Merah
  • Kaiman Kerdil Cuvier
  • lan sapanunggalé

ManukBesut