Gendéra Finlan

Gendéra Finlan (Siniristilippu-Gendéra Salib Biru) dijupuk ing taun 1918. Gendéra awujud lan duwé motif palang Skandinavia biru kanthi latar mburiputih. Werna biru nglambangaké mega lan warna putih nglambangaké salju saha ing wayah bengi putih ing mangsa katiga ing Finlan.

Gendéra Finlan
Flag of Finland.svg
Informasi Umum
Jeneng negaraFinlan
SesebutanSiniristilippu
Proporsi11:18
Dianggo wiwit1918
DesainSalib Nordik
DianggoGendéra lan lambang sipil 100100
PenggangoNasional

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut