Tuduhaké menu pokok

Gendéra Georgia diperkenalake ing tanggal 14 Januari 2004. Gendéra kapengkar déning loro garis berwarna merah lan papat kotak kanthi warna putih uga palang abang kanthi warna abang. Gendéra iki dadi Gendéra kan ngantekake Gendéra kang lawas ing taun 2004.

Gendéra Georgia
Flag of Georgia.svg
Informasi Umum
Jeneng negaraGeorgia
Proporsi2:3
Dianggo wiwitJanuari 25, 2004
DesainWerna putih kang ana ing wangun segidhawa, saha ing pérangan tengah kiwa, tengen ndhuwur lan gisor ana wujud salib kanthi warna abang semanauga cacahé salib (papat) kang padha warna lan bedha ing wujud.[1]
Dianggo110110

Cathetan sukuBesut

  1. Decree of the President of Georgia No. 31 of 25 January 2004.