Girimulya, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Girimulya iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Girimulya
Désa
Girimulya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Girimulya
Girimulya
Girimulya kapernah ing Jawa Tengah
Girimulya
Girimulya
Girimulya kapernah ing Indonésia
Girimulya
Girimulya
Koordhinat: 7°37′56″S 109°57′42″E / 7.63209°S 109.96165°E / -7.63209; 109.96165Koordhinat: 7°37′56″S 109°57′42″E / 7.63209°S 109.96165°E / -7.63209; 109.96165
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2017

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)