Giripurna, Barabudhur, Magelang

Giripurna iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Giripurna
Désa
Giripurna kapernah ing Kabupatèn Magelang
Giripurna
Giripurna
Giripurna kapernah ing Jawa Tengah
Giripurna
Giripurna
Giripurna kapernah ing Indonésia
Giripurna
Giripurna
Koordhinat: 7°38′22″S 110°10′05″E / 7.63946°S 110.16807°E / -7.63946; 110.16807Koordhinat: 7°38′22″S 110°10′05″E / 7.63946°S 110.16807°E / -7.63946; 110.16807
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)