Giuseppe Fortunino Francesco Verdi (lair ing Le Roncole, 10 Oktober 1813 – pati ing Milan, 27 Januari 1901 ing umur 87 taun) punika komponis Italia, utamanipun opera. Panjenenganipun punika anggota paling gadhah prabawa ing Sekolah Opera Italia nalika abad kaping-19.

Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi signature.jpg

Pranala njawiBesut