Tuduhaké menu pokok
Globe

Globe iku bal donya utawa pepethan jagat awujud bunderan kanthi ukuran cilik lan nduwèni wangun telu awujud telu dhimènsi kanthi kamiringan 66 1/2 drajat déning garis ekliptika (bidang edar donya) uga kamiringan 23 1/2 saka srengéngé.