Golok, Banyuurip, Purwareja

désa ing Indonésia

Golok iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Golok
Désa
Golok kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Golok
Golok
Golok kapernah ing Jawa Tengah
Golok
Golok
Golok kapernah ing Indonésia
Golok
Golok
Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549Koordhinat: 7°44′21″S 109°57′18″E / 7.73927°S 109.9549°E / -7.73927; 109.9549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2023

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)