Gombong, Kebumèn

Gombong iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Gombong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGombong
Gombong kapernah ing Kabupatèn Kebumen
Gombong
Gombong
Gombong kapernah ing Jawa Tengah
Gombong
Gombong
Gombong kapernah ing Indonesia
Gombong
Gombong
Koordhinat: 7°36′33″S 109°31′14″E / 7.60915°S 109.52057°E / -7.60915; 109.52057Koordhinat: 7°36′33″S 109°31′14″E / 7.60915°S 109.52057°E / -7.60915; 109.52057
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.19

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.