Gorèng celup

Goreng celup minangka bagean saka adonan, daging, panganan laut, woh-wohan, sayuran utawa bahan liyane sing wis adonan utawa diwenehi roti lan digoreng . [1] [2] [3] [4] goreng celup disiapake ing macem-macem jinis manis lan gurih.

Fritter
Apple fritter.jpg
An apple fritter
Woworan pokokbatter or dough
Woworan kang lumrah kaanggosmall pieces of meat, seafood, fruit, vegetables or other ingredient
Buku masakan: Fritter  Médhia: Fritter

ReferensiBesut

  1. Grand Diplome Cooking Course. Taylor & Francis US. p. 58. Dibukak ing November 5, 2016.
  2. Co., Royal Baking Powder (2009). The Royal Baker and Pastry Cook. Wildside Press. p. 7. ISBN 978-1-4344-5495-9. Dibukak ing November 5, 2016.
  3. Gisslen, W. (2004). Professional Baking. Wiley. p. 189. ISBN 978-0-471-46427-3. Dibukak ing November 5, 2016.
  4. Shields, D.S. (2015). Southern Provisions: The Creation and Revival of a Cuisine. University of Chicago Press. p. 158. ISBN 978-0-226-14125-1. Dibukak ing November 5, 2016.