Tuduhaké menu pokok

Kutha Goyang (Goyang-si; pangucap cara Koréa: [ko.jaŋ]) inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing sisih lor Seoul (ibu kota Korea Kidul). Kutha Goyang menika saged dipunakses kanthi gampil lumantar Seoul Ring-Express lan Jayuro Expressway kanthi wekdal 20 menit.

Goyang
고양
高陽
Kutha
Trankripsi Korea
 • Hangul고양시
 • Hanja高陽市
 • Alih Aksara yang DisempurnakanGoyang-si
 • McCune-ReischauerKoyang-si
Official logo of Goyang
Lambang Goyang
Location of Goyang
Negara Korea Kidul
WilayahSudogwon
P administratif3 gu, 35 dong
Laladan
 • Gunggung267,29 km2 (10,320 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung1.073.069
 • Pepadhet4.014,6/km2 (103,980/sq mi)
 • DialekSeoul

Kutha kembarBesut

Pranala njawiBesut