Gréja Yesus Sajati Salatiga

Gréja Yesus Sajati Salatiga ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen non-dhénominasi (mandhiri) kang idéologiné dhedhasar gerakan Pentakosta. Gréja kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya iki ana ing Dalan Dipanegara No. 11, Kalurahan Salatiga, Kacamatan Sidorejo, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

Gréja Yesus Sajati Salatiga.

Uga delengenBesut

Pranala jabaBesut