Brubuh wit nganggo senso

Graji mesin utawa sénso (saka tembung chainsaw, graji ranté), sijining jinis graji portabel kang kalakokake mawa dayaning listrik, hidrolis lan sing paling umum nganggo mesin 2-tak. Senso kagunakake ing kebon piranti kanggo nutuh, brubuh nganti garap olah kayu saka wit-witan gedhé.

Pranala njabaBesut