Grits

Grits minangka salah sawijining olahan bubur sing digawe saka jagung sing digodhog. Grit hominy minangka jinis grits sing digawe saka hominy - jagung sing wis diobati karo alkali ing proses sing diarani nixtamalisasi kanthi pericarp sing dicopot. Grit asring disajikake kanthi rasa liyane [1] minangka sajian sarapan. Grits bisa dadi gurih utawa legi, kanthi bumbu gurih luwih umum. Piring kasebut asale ing Amerika Selatan, nanging saiki kasedhiya ing saindenging negara. Grits misuwur minangka udang lan roti panggang sing disedhiyakake utamane ing Kidul. Grits ora kudu dibingungake karo jagung sing wis digodhog, puding cepet-cepet, jamur, utawa polenta amarga bahan lan persiyapan beda-beda.  ][ riset asli?

Grits
Grits1.jpg
Grits, as a breakfast side-dish with bacon, scrambled eggs and toast
JinisPorridge
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokGround corn
VariasiHominy grits
Yellow speckled grits
Cheese grits
Buku masakan: Grits  Médhia: Grits
Grits karo keju, daging babi, bawang ijo lan endhog rebus
Grits sing disiapake

ReferensiBesut

  1. Moss, Robert. "The Surprisingly Recent Story of How Shrimp and Grits Won Over the South". Serious Eats. Dibukak ing March 21, 2017.