Grown Ups 2

Grown Ups 2 nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Dennis Dugan adhedhasar saking cariyos anggitanipun Fred WOlf lan Adam Sandler. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Adam Sandler sesarengan Jack Giarraputo. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade lan sanèsipun. Grown Ups 2 dipunbabar ing surya 12 Juli 2013 déning Columbia Pictures. Filem nika kalajengan saking filem sadèrèngipun, nggih punika Grown Ups (2010).

Grown Ups 2
Barkas:Grown Ups 2 Poster.jpg
Poster resmi
DisutradaraniDennis Dugan
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
DimusikiRupert Gregson-Williams
SinématografiTheo van de Sande
Dibesut déningTom Costain
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
  • Juli 12, 2013 (2013-07-12)
Suwéné
101 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$80 Juta[2]
Kalarisan$247 Juta[3]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "GROWN UPS 2 (12A)". British Board of Film Classification. April 12, 2013. Dibukak tanggal April 15, 2013.
  2. Kaufman, Amy (July 11, 2013). "With 'Grown Ups 2' poised for strong debut, will 'Pacific Rim' flop?". latimes.com. Dibukak tanggal July 12, 2013.
  3. "Grown Ups 2 (2013)". Box Office Mojo. Dibukak tanggal November 26, 2013.

Pranala njawiBesut