Tuduhaké menu pokok

Guadeloupe iku nagara pulo ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².

{{{name}}}
Région Guadeloupe
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Guadeloupe in France.svg
Nagara  Prancis
Préfèktur Basse-Terre
Laladan
 • Gunggung 1,702 km2 (657 sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)