Tuduhaké menu pokok

Gubeng, Kutha Surabaya

kelurahan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Gubeng, Surabaya)

Gubeng iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Gubeng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGubeng
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.