Gubug, Grobogan

Gubug iku kacamatan ing Kabupatèn Grobogan.[1]

Gubug
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGubug
Gubug kapernah ing Jawa Tengah
Gubug
Gubug
Gubug kapernah ing Indonésia
Gubug
Gubug
Koordhinat: 7°04′00″S 110°40′38″E / 7.06675°S 110.67717°E / -7.06675; 110.67717Koordhinat: 7°04′00″S 110°40′38″E / 7.06675°S 110.67717°E / -7.06675; 110.67717
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
Kodhe laladan
administrasi
33.15.17

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)