Guci, Bumijawa, Tegal

désa ing Indonésia

Guci iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Guci
Désa
Guci kapernah ing Kabupatèn Tegal
Guci
Guci
Guci kapernah ing Jawa Tengah
Guci
Guci
Guci kapernah ing Indonesia
Guci
Guci
Koordhinat: 7°14′21″S 109°11′28″E / 7.23929°S 109.19111°E / -7.23929; 109.19111Koordhinat: 7°14′21″S 109°11′28″E / 7.23929°S 109.19111°E / -7.23929; 109.19111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.