Gulu iku pérangan sing ngubungaké sirah karo awak. Ing sawatara kéwan, gulu bisa tuwuh dawa, upamané gulu jerapah. INg sajeroné gulu ana saluran-saluran ambegan lan pancernan. Ing guluning manungsa, ana siji pérangan sing diarani jakun.

Gulu
Female neck.jpg
Gulu wanita
Pengenal
MeSHD009333
TA98A01.1.00.012
TA2123
FMA7155
Terminologi anatomi