Tuduhaké menu pokok
Gulu
Female neck.jpg
Gulu wanita

Gulu iku pérangan sing ngubungaké sirah karo awak. Ing sawatara kéwan, gulu bisa tuwuh dawa, upamané gulu jerapah. INg sajeroné gulu ana saluran-saluran ambegan lan pancernan. Ing guluning manungsa, ana siji pérangan sing diarani jakun.