Jakun

Kalamenjing (Hanacaraka: ꦏꦭꦩꦼꦤ꧀ꦗꦶꦁ) iku klanjer tiroid kang nonjol ing gulu priya. Ing wanita panonjolan iki uga ana, mung ora ketara. Yèn panampilan kalamenjing dirasa kliwat gedhé, bisa didandani nganggo operasi plastik.

Kalamenjing
Adam's apple 80.jpg
Structure of Adam's apple.png
Rincian
Pengenal
Latinprominentia laryngea
TA98Masalah skrip: Fungsi "getTAValue" ora ana.
TA2968
FMA55304
Terminologi anatomi
[[[d:Masalah skrip: Fungsi "pageId" ora ana.|besut ing Wikidata]]]

Uga delengenBesut