Gunung Galunggung ya iku gunung berapi kang dhuwuré 2.167 mèter, mapan ing 17 km saka pusat kutha Tasikmalaya. Wonten objek wisata lan wanawisata kang jembare 120 hektar kanggo narik wisatawan kang dikelola déning Perum Perhutani. Objek liyané jembare 3 hektar wujud papan kanggo adus banyu panas (Cipanas) lengkap karo fasilitas bèji, kamar adus lan bak kungkum banyu panas. Gunung Galunggung duwé alas Montane 1.200-1.500 mèter lan alas Ericaceous 1.500 mèter

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut