Gunungwangi, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Gunungwangi iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Gunungwangi
Désa
Gunungwangi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gunungwangi
Gunungwangi
Gunungwangi kapernah ing Jawa Tengah
Gunungwangi
Gunungwangi
Gunungwangi kapernah ing Indonésia
Gunungwangi
Gunungwangi
Koordhinat: 7°42′22″S 110°05′22″E / 7.70604°S 110.08934°E / -7.70604; 110.08934Koordhinat: 7°42′22″S 110°05′22″E / 7.70604°S 110.08934°E / -7.70604; 110.08934
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2016

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)