Hardimulya, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Hardimulya iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Hardimulya
Désa
Hardimulya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Hardimulya
Hardimulya
Hardimulya kapernah ing Jawa Tengah
Hardimulya
Hardimulya
Hardimulya kapernah ing Indonésia
Hardimulya
Hardimulya
Koordhinat: 7°41′29″S 110°05′28″E / 7.69146°S 110.0911°E / -7.69146; 110.0911Koordhinat: 7°41′29″S 110°05′28″E / 7.69146°S 110.0911°E / -7.69146; 110.0911
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2017

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)