Harira

Harira ( Arab: الحريرة‎‎ al-ḥarīra, Berber languages azkif ) minangka sup tradisional Maroko .[2] Iki misuwur minangka wiwitan nanging uga bisa dipangan dhewe minangka nyaman ringan. Ana macem-macem variasi lan umume disajikake sajrone Ramadhan, sanajan bisa digawé sajrone taun.[3]

Harira
Harira.png
Harira soup
JinisSoup
Tlatah utawa prajaMorocco[1]
Woworan pokokFlour, tomatoes, lentils, chickpeas, onions, rice, meat (beef, lamb, or chicken), olive oil
Buku masakan: Harira  Médhia: Harira

ReferensiBesut

  1. "dHarira". tfd.
  2. [1] collinsdictionary.com
  3. Berry, Vava (2012). Soup: fresh, healthy recipes bursting with seasonal flavour. London: Pavilion Books. p. 66. ISBN 978-1-909108-50-9.