Hermann Hesse (lair 2 Juli 1877 – pati 9 Agustus 1962 ing umur 85 taun)ya iku siji penyair, novelis, lan pelukis Jerman-Swiss. Ing taun 1946,panjenengané nrima Penghargaan Nobel dalam Sastra. Karya misuwur panjenengané ya iku Steppenwolf, Siddhartha, lan The Glass Bead Game (minangka misuwur kanthi sesebatan Magister Ludi).

Hermann Hesse
Hermann Hesse 1927 Photo Gret Widmann.jpg
Hermann Hesse pada 1927
Lair(1877-Cithakan:NOMORBULAN-02)2 Juli 1877
Calw, Württemberg, Jerman
Pati9 Agustus 1962(1962-08-09) (umur 85)
Montagnola, Swiss
PakaryaNovelis, penulis carita pendek dan esai, penyair
BangsaJerman, Swiss
Mangsa1904–1953
GènreFiksi
Bebungah utamaPenghargaan Nobel dalam Sastra
1946

Tandha tangan

Pranala njabaBesut

RujukanBesut